banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 FWC 11e BeverRun - Beveren 9 mei 2009 Maandag 11 Mei 2009


De weergoden waren ons zaterdag gunstig gezind bij het verloop van onze 11e BeverRun in Beveren.  Deze wedstrijd is ook mee opgenomen in het Flanders WegCircuit.  Zo'n 270 atleten vonden de weg naar de start van de 3 verschillende wedstrijden.
 
 
 
Bij de Kidsrun (1 km) was de overwinning voor onze Tom Martin, voor Klaas Staut en Wout Vierbergen.  Bij de meisjes zegevierde Sidney Verhulst, voor Alany Van de Ven en Kaija Smet.  Ook voor de pupillen en benjamins werd er een apart klassement opgemaakt zodat ook zij van hun podium konden genieten.
 
 
 
Bij de 5 km-wedstrijd ging de overwinning naar Bjorn Willems (AT84).  Eerste Volharder was daar Karel Verelst op een knappe 4e plaats.
 
 
 
Daarna was het de beurt aan de grote kanonnen voor de 10 km-wedstrijd.  Onze Abedi Kuma koos algauw het hazepad en niemand van de andere atleten zag hem nog terug.  Met bijna een minuut voorsprong kwam hij zegevierend over de aankomstmeet (net zoals in Brugge).  Hiermee verstevigd Kuma ook zijn leiderspositie in dit regelmatigheidscriterium.
 
 
 
Na de wedstrijd volgde er nog spektakel met het opstijgen van de hete lucht ballons op het atletiekterrein.
 
 
 
 
 
Uitslag - Foto's (met onze welgemeende dank aan Danny Andries) - Foto's (via site Puitenslagers) - Uitslag en video's (via site van Chronorace).

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0154 seconds
Valid HTML 4.01!