banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 13e Puitenslagersmeeting Jeugd - Beveren 1 mei 200 Maandag 4 Mei 2009


Voor de 13e maal al verzamelde de jeugd in Beveren voor de zonovergoten Puitenslagersmeeting.  Aan de inschrijvingstafel noteerden we een grote delegatie van STAX en BRAB (waarvoor onze welgemeende dank).  En ook zelfs enkele Nederlandse atleetjes deden het niet onaardig. Maar ook onze eigen jeugd liet zich niet onbetuigd.
 
 
 
Al van bij het eerste nummer, de 150m horden voor miniemen, ging het er spannend aan toe.  Bij de jongens verbeterde Tom Martin zijn eigen cr op deze nog ongewone afstand.  Tussendoor waren ook de kampnummers gestart en ook hier noteerden we knappe prestaties van onze jeugd.  Vooral het verspringen had veel bijval en daar vielen de meeste persoonlijke records.  Ook in de vele reeksen 60m en 80m lieten onze atleten vele reeksoverwinningen en besttijden noteren.  En op de vele podia was er wel telkens een Volharder te bespeuren.
 
In de afsluitende 600m voor benjamins liep Femke Cerpentier samen met een Hamse atlete een beresterke wedstrijd.  In de laatste 100 kon Femke nog een versnelling plaatsen om voor het eerst onder de 2 minuten te duiken op die 600m.  Met 1:59.64 verbeterde ze natuurlijk haar cr.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0165 seconds
Valid HTML 4.01!