banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BVV Jongens - Hamme 19 april 2009 Maandag 20 April 2009


Daags na onze meisjes werkten onze pupillen en miniemen jongens hun schiftingswedstrijd af in Hamme.  Hier konden we zeker niet klagen over de minimale bezetting op de verschillende nummers.  Onze jongens waren uitstekend vertegenwoordigd en streden steeds mee in de voorste gelederen.  En het eindresultaat mag zeker gezien worden: onze Volharding-ploeg eindigde op een knappe 2e plaats (na ACW) maar gaat mede door het hoge puntenaantal mee naar de finale op 12 september in Oordegem! Zie deze link op de VAL-site.
 
 
 
We proberen hier onze bestprestaties van de atleten (die de punten pakten op de nummers) te beschrijven:
 
Op de 60m horden bij de pupillen was Lennert Franssens de sterkste Volharder. Later zorgde hij voor een dubbel op de 60m.  Mathias Leys was de sterkste op de 80m horden bij de miniemen en later op de 300m. Tom Martin haalde de punten binnen op de 80m, de 150m en het hoogspringen bij de miniemen. Thibau Van den Bussche bracht de punten binnen op de 1000m, het hockeybalwerpen en het verspringen. Bij de miniemen was Klaas Staut de beste Volharder op de 1000m.
 
Op de aflossingen zorgden Cis Staut, Vancoillie Jasper, Van Wiele Robin en Lennert Franssens voor de overwinning.  Bij de miniemen waren dit Mathias Leys, Jani Franssens, Klaas Staut en Tom Martin.
 
 
 
Maar ook in de kampnummers zorgden onze jongens voor de nodige punten.  Tom Cornet bracht met de speer de punten binnen en bij de kogel stootte hij de kogel het verste weg..  Bij de pupillen kogel stootte Jasper Vancoillie de kogel het verste en wipte Cis Staut het hoogste.  Bij het verspringen bij de miniemen was Jani Franssens die de punten wegkaapte.
 
 
 
Maar niet alleen onze "puntenpakkers" zorgden voor de knappe 2e plaats, zonder de hulp, ondersteuning en aanmoedigingen van onze andere opgekomen atleetjes zou het zeker niet gelukt zijn.  Ook zij hebben hun beste beentje voorgezet en meegedragen tot dit succes: Jonathan De Jonghe, Tuur Staut, Arne De Sadeleer, Toon Vierbergen, Cobe Van Roeyen, Daan Bosman, Yorick Uvyn en Wout Vierbergen.
 
 
 
Bij deze ook onze dank aan trainers, begeleiders en supporters voor deze mooie namiddag.  En schrijf zaterdag 12 september 2009 maar al in jullie agenda!  Afspraak in Oordegem!!
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,002 seconds
Valid HTML 4.01!