banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BVV Meisjes - Mol 18 april 2009 Maandag 20 April 2009


Een pupillen en miniemen meisjes trokken afgelopen zaterdag naar het verre Mol om daar hun schiftingen voor de Beker van Vlaanderen af te handelen.  In de einduitslag legden onze meisjes meer dan verdiend beslag op een knappe 4e plaats.  Helaas met te weinig punten om door te stoten naar de finale in september, maar wel met heel wat wedstrijdervaring op zak.
 
 
 
Trainster en begeleidster Elke Antheunis zond ons volgend verslag van deze spannende wedstrijd.
 
De meisjes moesten voor hun schifting van de Beker van Vlaanderen naar het verre Mol. Ondanks de lage opkomst, slechts vijf pupillen en zes miniemen waren present, behaalden ze een knappe vierde plaats!
 
 
 
Jodie Van Kemseke beet de spits af op de 60m horden bij de pupillen. In slechts haar tweede hordenwedstrijd haalde ze veilig de finish en zorgde zo voor onze eerste punten van de dag. Dit zou ze later nog eens over doen bij ver, hoog en de 4x60m.
 
Jana Van Houte was onze enige deelneemster bij de werpnummers. Bij het kogelstoten had ze al bij haar eerste worp een persoonlijk record en dat deed ze later nog eens over door met een worp van 28m73 een mooie derde plaats bij hockeybal te behalen.
 
Paulien Aerts had nog wat vermoeide benen van het VAL-kamp maar leverde desalniettemin knappe prestaties op de door tegenwind geteisterde 60m, 1000m en verspringen. Tenslotte bracht ze als slotloopster de aflossing tot een goed einde.
 
Sam Porteman en Jolien Van Puyvelde zorgden voor de nodige ondersteuning op de 60m en bij het verspringen. Sam schudde nog een stevige 1000m uit de benen en Jolien, die pas op vrijdag voor de eerste keer een aflossingstok in de handen had, liep nog mee bij de 4x60m.
 
 
 
Hoewel ze hiervoor nog op geen enkele wedstrijd speer had gedaan, nam Marloes Goiris haar verantwoordelijkheid door op deze proef voor onze miniemenploeg de eerste punten te verzamelen. Daarna trad ze ook nog aan bij kogel en ver.
 
Ondertussen sprong Tine Van Moeseke zich bij hoog naar een knap persoonlijk record van 1m35. Ze haalde ook de nodige punten bij kogel en 150m.
 
Nora Gyenes koos na de blessure aan haar voet voor drie sprintnummers. Met knappe prestaties op 60m horden, 80m en 150m haalde ze broodnodige punten binnen.
 
Silke De Clerck leverde een huzarenstukje af door op minder dan een uur drie proeven af te werken. Ze startte met een schitterende 300m waar ze met 46.34 een seconde van haar persoonlijk record afknabbelde. Daarna haastte ze zich naar de 80m om tenslotte met tegenwind knap tweede te worden in het verspringen met een sprong van 4m19.
 
Sofie Laenen warmde zich op met 80m en ver om daarna als enige loopster voor Volharding een knappe 1000m neer te zetten en zo ons puntenaantal nog wat aan te dikken.
 
Jasmien Van De Wal trad in haar eerste wedstrijd aan en deed de nodige ervaring op bij ver en 150m.
Tenslotte liepen Nora, Tine, Sofie en Silke naar een knappe 2e plaats bij de 4x80m in een tijd van 44.00.
 
 
 
Jodie, Jana, Paulien, Sam, Jolien, Silke, Sofie, Tine, Nora, Marloes en Jasmien, van harte bedankt voor jullie aanwezigheid en ongelooflijke inzet!
 
Ook een woordje van dank voor de ouders en supporters die een lange rit en veel fileleed doorstonden om onze ploeg aan te moedigen!
 
Elke.
 
 
 
 
 
Uitslag - Eindstand


 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0017 seconds
Valid HTML 4.01!