banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 WDK Jeugd - Burcht 11 april 2009 Donderdag 16 April 2009


Voor onze jeugd begon het nieuwe zomerseizoen al onmiddellijk met de eerste wedstrijd van het WDK-criterium.  De eerste organisatie was in handen van AT84 in Burcht-Zwijndrecht.
 
 
 
Nieuw dit jaar voor onze benjamins is de wedstrijd over 600m i.p.v. de vroegere 1000m.  Een toertje minder te lopen voor de allerkleinsten is voor deze atleetjes dus mooi meegenomen.  Maar dit hield natuurlijk ook in dat er nog geen clubrecords over deze afstand waren.  Voor onze jongens en meisjes benjamins dus een uitgelezen kans om op het clubrecordbord te komen.  Onze "langere" lopers wisten dus meteen wat hun te doen stond.  Michiel Despeels bij de jongens en Femke Cerpentier bij de meisjes mochten al van bij de eerste wedstrijd op het podium als nieuwbakken clubrecordhouders.  Proficiat!
 
 
 
Voor onze andere atleten was het vooral terug opnieuw wennen aan de weersomstandigheden: buiten is er meer wind dan binnen.  Maar de prestaties mochten alweer gezien worden en vooral voor onze pupillen en miniemen was het een goede voorbereiding op de komende schiftingen voor de Beker Van Vlaanderen.
 
 
 
 
 
Uitslag - Foto's

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0238 seconds
Valid HTML 4.01!