banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BK Cross Masters - Grobbendonk - 15 maart 2009 Maandag 16 Maart 2009


Voor onze crossen was de laatste afspraak van het seizoen het Belgisch Kampioenschap cross in Grobbendonk.  Met slechts enkele Volharders aan de start was voor ons niet de kwantiteit belangrijk, maar wel de kwaliteit.  En die kwaliteit hebben we nog steeds in onze rangen.
 
 
 
Bij de dames kwam enkel Gerda Eyer aan de start bij de W40.  Gerda presteerde zoals we van haar gewoon zijn: haar eigen tempo strak volgen.  Gera eindigde dan ook in het grote pak van deelneemsters.
 
Bij de heren hadden we wel op meet gehoopt.  En onze masters hebben ons op onze wenken bediend:  bij de jongste masters (M35) mogen we Joeri Schoffelen als nieuwe Belgische kampioen vieren.  Samen met nog een atleet van CABW scheidde Joeri zich al snel af van de rest van de atleten.  Het werd een spannende strijd tussen beide atleten, uiteindelijk beslecht in een lange spurt én in het voordeel van Joeri!  Voor Joeri zijn eerste Belgische titel (en hopelijk niet zijn laatste).
 
In de gezamenlijke cross voor de oudere categorieën (vanaf M55) stond er, als vanouds, geen maat op een herboren Ion Damian. Ion liep weg van alle andere atleten en eindigde met bijna een minuut voorsprong op de rest.  Als dat geen demonstratie was!  Andre Schoenmaekers (M70) werd knap 7e in zijn leeftijdscategorie.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0183 seconds
Valid HTML 4.01!