banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht - 1 februari 2009 Maandag 2 Februari 2009


Op de cross in Ekeren waren slechts 2 atleten op de afspraak.
 
Bij de seniors liep Nina Lauwaert naar een 2e plaats.  Hiermee bewijst ze haar huidige conditiepeil voor het komende PK.  Master Ion Damian werd 7e in de mastercross.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Onze andere atleten hadden afspraak in het nabije Lokeren om daar een laatste test af te leggen voor het PK van volgende zaterdag in Ninove.
 
En in Lokeren boekten we al onmiddellijk de eerste overwinning in de eerste wedstrijd: Erica De Clerck won overtuigend de wedstrijd bij de jongste benjamins meisjes.  Bij de oudste benjamins werd Femke Cerpentier in de spurt voor de zege geklopt door een meisje van Hamme.   Tine Beelen vervolledigde het podium met haar knappe 3e plaats.  Bij de jongens wist Michiel Despeels beslag te leggen op een mooie 6e plaats.  Bij de pupillen meisjes van 1998 was de overwinning weeral voor Paulien Aerts.  Bij de jongens lipe Thibau Van den Bussche naar een knappe 5e stek.  Yorick Uvyn werd bij de miniemen 1997 deze maal 3e en Toon Vierbergen haalde nog net de top-10.  Bij de oudste miniemen werd Klaas Staut mooi 6e.
 
Bij de juniors dames was er een knappe 7e plaats voor Veerle Van Raemdonck en bij de masters dames was er een opvallende 10e plaats voor Gerda Eyer.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0196 seconds
Valid HTML 4.01!