banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht - 12-13 april 2008 Maandag 14 April 2008


Het aangename weertje zorgde ervoor dat vele van onze atleten naar buiten trokken voor hun eerste wedstrijd van het nog prille zomerseizoen.  Vandaar heel wat activiteit op de verschillende meetings.
 
 
 
Op zaterdag trokken een aantal werpers naar de openingsmeeting in Eeklo.  Meteen werden er al enkele clubrecords aan flarden gegooid.  Tasja Gevers verpulverde in haar eerst wedstrijd met de zwaardere hamer (4kg) al meteen het cr bij de scholieren én alle categorieën.  Een verbetering met meer dan 10m is zeker uitzonderlijk!  Ook Maxime Bordui was aan het feest bij de juniors.  Zij stelde het cr in bij de juniors.
 
Maar ook in de kogelring was het prijs.  Ook al bij de scholieren verbeterde Mieke Jongenelen het cr tot voorbij de 11m-grens.
 
Nog een opvallende prestatie: nieuwbakken master en ex-Start-to-Runner Paul Florin debuteerde bij de M60 met een knappe 2e plaats bij het discuswerpen.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Een aantal spurters en springers trokken naar Oordegem.  De spurters hadden op sommige momenten last van te veel rugwind waardoor hun prestaties niet gehomologeerd kunnen worden.  Rico Annecour had bij het hoogspringen geen last van die wind en hij verbeterde het cr bij de seniors tot 1m86.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Op zondag trokken onze meisjes hoogspringsters naar Zwijndrecht om daar de conditie te testen en trainer Benny zag dat het heel goed was.  Hanne Boen (1m63) en Eveline Van Remoortere (1m60) gingen met de overwinning aan de haal bij de cadetten en scholieren.
 
Bjorn Willems liep een sterke mijl en eindigde, ondanks de mindere tegenstand, net boven zijn eigen cr.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Nog op zondag liep Koen Jongenelen een sterke 800m in Turnhout.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0217 seconds
Valid HTML 4.01!