banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht 23-24 juni 2007 Maandag 25 Juni 2007


Weinig beweging op de atletiekvelden dit weekend. Waarschijnlijk zit het slechte weer hier wel voor iets tussen.  Enkel op zondag vonden we enkele Volharders in de uitslagen.
 
 
 
Onze hamerslingeraars en andere werpers trokken naar Eeklo om daar hun (examen)stress weg te werpen.  Dit lukte aardig voor onze cadetten en scholieren meisjes.  Tasja Gevers wierp de hamer zo maar eventjes 47m02 weg.  Natuurlijk verbetert ze hiermee haar cr en staat ze nog steviger in de jaarranglijsten.  Deze worp brengt haar ook op de 4de plaats allertijden in België!  Ook Evelyn Quasten verbeterde haar cr bij de scholieren (en AC).  Langzaam schuift ze op naar de 35m-grens.  Ook Maxime Bordui raakt meer en meer vertrouwd met de hamer.  Zij gooide dicht bij de 30m.
 
Ook het discus- en kogelduel tussen cadetten Mieke Jongenelen en Tasja Gevers kon de specialisten bekoren.  Tasja was de sterkste met de kogel en Mieke won het discuswerpen.
 
Ook onze andere werpers deden het niet onaardig is deze herfst-achtige weersomstandigheden.
 
 
 
 
 
Uitslag - Foto's (met dank aan Marc Gevers).
 
 
 
 
 
In Sint-Niklaas stond een werp-5-kamp voor masters op het programma.  Natuurlijk was onze Hector Buyle van de partij.  Hector Buyle werd knap 3de in deze internationale wedstrijd.  Hij verbeterde zijn cr in deze discipline met 3 puntjes.
 
 
 
 
 
Uitslag - Foto's

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0208 seconds
Valid HTML 4.01!