banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht 15-17 juni 2007 Maandag 18 Juni 2007


Het weekend begon voor enkele atleten al op vrijdagavond met de meeting in Herentals.  Hier waren het vooral onze hamerslingeraars die opvallend aanwezig waren.  Master Hector Buyle brak het 10-jaar oude cr bij de masters (en alle categorieën) en junior Bjorn Gevers verpulverde zijn eigen cr met bijna 7 meter!
 
Maar ook enkele halve-fonders deden het uitstekend op de mijl.  Zowel Cindy Van Daele als Wim Meul deden een heel stuk af van hun pr.  Een heroptredende Sven Verhaege bleef net boven zijn pr.  Ook master Bert Raaymakers proefde weer van de competitie op de 200m.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Op zaterdag trok Arnout Matthys naar Jambes voor de gereputeerde meeting van SMAC : Atletissima 2007.  Arnout liep er zowel de 100m als de 200m bij een lichte tegenwind.  Op beide afstanden bleef hu net boven zijn pr.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Zondag trokken een aantal spurters naar Lier voor de memorial Dirk De Busser.  Senior Elke Vereecken kneep weer enkele hondersten van haar cr op de 100m.  Verder geen pr op de 100m en de 200m voor onze andere spurters.  Ook werpers Gino De Keersmaeker en Hector Buyle waren in Lier present.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0195 seconds
Valid HTML 4.01!