banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht - 1-3 juni 20007 Maandag 4 Juni 2007


Het eerste weekend van juni was zeer druk voor onze eigen club.  Met op zaterdag de 9e cadetten en scholieren meeting (zie verslag aldaar) en met op zondag de WDK jeugdmeeting in Stekene (zie apart verslag).  Het secretariaat en de jury-leden draaiden op volle toeren.
 
 
 
Maar eerst de overige wedstrijden waar onze Volharders aan deelnamen:
 
Op vrijdagavond trok Gino De Keersmaeker al naar Deinze.  Gino zit in volle opbouw voor het discuswerpen.  Ook nu presteerde Gino weer niet onaardig.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Op zaterdagavond stond de internationale "Nacht van de Euregio" op het programma in Neerpelt.  Zowel in het voorprogramma als in het hoofdprogramma stonden enkele Volharders aan de start van deze gereputeerde meeting.
 
Op de 800m noteerden we knappe tijden van Toon Dierckx (net boven het cr), van webmaster Wim Meul (die uiteindelijk opnieuw onder de 2 min. dook) en van Karel Verelst (die maar net boven de 2 min. eindigde).
 
Op de Keniaans getinte 3000m steeple deed ook Koen Wilssens mee.  Voor Koen was dit de 3 steeplewedstrijd in 2 weken.  Hij kon zijn nieuw cr van vorige week niet benaderen.
 
 
 
 
 
Uitslag voorprogramma - hoofdprogramma.
 
 
 
 
 
Op zondag trokken enkele atleten naar Gent.  Opmerkelijke prestatie hier van junior Koen Jongenelen.  Koen dook voor het eerst onder de magische grens van de 2 minuten op de 800m.
 
Voor was er de aangekondigde snelle 3000m wedstrijd van Abdi Nagassa.  Gehaasd door Koen Wilssens was het de bedoeling om een tijd onder de 8 minuten te lopen.  Met 8:00.88 slaagde Adbi net niet.  Mits meer tegenstand moet dit zeker lukken.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0183 seconds
Valid HTML 4.01!