banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Werpersmeeting Halle (D) - 19-20 mei 2007 Woensdag 23 Mei 2007


Eerste buitenlandse meeting voor Mieke Jongenelen.


Tijdens het weekend van O.H.Hemelvaart is Mieke Jongenelen tesamen met trainster Karine en haar mama naar het Duitse Halle afgereisd om er deel te nemen aan de Hallesche Erdgas Werfertagen op 19 en 20 mei. Zaterdag stond de discus en zondag het kogelstoten voor haar op het programma. Na een aarzelende startworp bij de discus, gooide Mieke toch nog een mooie 36m93, goed voor een derde plaats. Wie had dit durven denken? Mieke op een Duits podium! Eventjes bekomen van de emoties, gingen wij supporteren voor de andere Belgische atleten. Wij vervoegden ons bij de Belgische supportersgroep, waaronder Anouck Smet van onze club. Haar broer Thomas was één van de atleten bij het speerwerpen.
In de namiddag kwamen de echte toppers zoals Virgilius Alekna en Franka Dietzch aan de beurt en konden wij genieten van een echt spektakel.
Op zondag, de 2
de dag van de meeting voelde Mieke zich niet zo fris, de vermoeidheid van de reis speelde haar parten. Ze opende mooi met een 12m19. Ze kon zich niet verbeteren bij de resterende worpen. Mieke behaalde bij het kogelstoten een mooi verdiende 6de plaats.

Een mooie, leerrijke ervaring. Mede dank zij de hulp van Karine en de supporters heeft zij deze knappe prestaties kunnen neerzetten.

Foto's - Uitslag

  Auteur: Wim
Terug
Execution time: 0,0179 seconds
Valid HTML 4.01!