banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 WDK Jeugd - Beveren 20 mei 2007 Maandag 21 Mei 2007


Afgelopen zondag stond in Beveren de 3de wedstrijd van het WDK op het programma.  Op het secretariaat was het alle hens aan dek bij de inschrijvingen: liefst 238 atleetjes passeerden de inschrijvingstafel.  En niet alleen atleetjes van de Wase clubs waren present, ook opvallend veel atleetjes op het Brabantse (Opwiijk en Londerzeel) en het verre Roeselare waren op onze meeting afgekomen.

 
 
 
Door deze massale opkomst en een felle stortbui in de loop van de namiddag liep het programma een klein uurtje vertraging op.  Maar iedereen werd terdege opgevangen en ieder jurylid en het secretariaat deed zijn uiterste best om dit tot een minimum te beperken.
 
 
 
Tijdens de wedstrijd lieten onze atleetjes knappe tijden noteren op de horden en verbeterde Kim Blommaert het clubrecord op de 300m.  Nog opvallend was de hoogspringprestatie van Jolien Borghijs.  Met slechts enkele specifieke hoogspringtrainingen bij Benny in de benen, wipte Jolien gezwind over 1m44.
 
Ook voor onze allerkleinsten stond het hoogspringen op het programma.  Voor de meeste van de benjamins een aangename kennismaking met deze moeilijke discipline.
 
 
 
 
 
Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0033 seconds
Valid HTML 4.01!