banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV AC - Merksem 19 mei 2007 Maandag 21 Mei 2007


Op het Vlaams Kampioenschap Alle Categorieën hebben onze Volharders de eer van onze club met verve verdedigd.  Ondanks de afzeggingen door ziekte van toppers als Wim Verelst en Kelly Van Goethem en door de opgave van Filip Van Leugenhaegen tijdens de opwarming, brachten onze atleten maar liefst 4 titels mee naar Beveren!
 
 
 
Topspurter Arnout Matthys overvleugelde de tegenstand op zowel de 100m als de 200m.  Arnout liet al in de reeksen nieuwe toptijden noteren maar liep nog niet op 100%.  Die volle 100% had hij wel nodig in beide finales.  Op de 100m dook hij met 10.47 voor het eerst onder de 10.50, jammer van de te harde rugwind (zo kon deze tijd niet gehomologeerd worden).  Op de 200m kwam Arnout als eerste uit de scherpe bocht en kon hij in de rechte lijn zijn voorsprong behouden.  Meteen een dubbelslag en 2x Vlaams goud.
 
Ook onze halve-fond lopers deden het uitstekend.  Abdi Nagassi speelde met de tegenstand op de 1500m.  Abdi versnelde en vertraagde wanneer hij het zelf wou en liep uiteindelijk met groot overwicht van zijn concurrenten weg naar de titel.
 
In de volgende wedstrijd was het weer prijs.  Ook Koen WIlssens dolde met de tegenstand op zijn geliefkoosde 3000m steeple.  De tijd deed er niet toe, de titel wel.
 
Tijdens de afsluitende 5000m liep Kuma Abedi gezwind mee met de kopgroep.  Echter een kuitblessure deed Kuma opgeven.
 
 
 
Maar ook al tijdens de eerste wedstrijd van de dag waren we al succesvol.  Bij het polsstokspringen bij de dames veroverde Carolien Van Osselaer de bronzen medaille.  Onze beide scholieres Caroline Leys en Lore Martens eindigden respectievelijk 5e en 7e.
 
 
 
Op de 100m spurt hadden we Saskia Van Puyvelde, Iris Bracqué en Elke Vereecken aan de start.  Enkel Elke kon zich voor de finale plaatsen.  In die finale werd Elke knap 7e.
 
Op de 200m kon Elke zich net niet voor de finale plaatsen.
 
 
 
Op de overige kampnummers hadden we broer en zus, Jens en Eveline Van Remoortere.  Jens kon zich in het verspringen net plaatsen bij de laatste 8, maar met slechts 1 geldige sprong kom je natuurlijk niet ver.  Zus Eveline deed het onder het waakzame oog van trainer Benny uitstekend.  Met een nieuw pr van 1m60 kon Eveline zich als 5de plaatsen.
 
 
 
 
 
Uitslag - Foto's

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0207 seconds
Valid HTML 4.01!