banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 IC CadSch Heren - Izegem 6 mei 2007 Maandag 7 Mei 2007


Na de schitterende overwinning van onze cadetten en scholieren vorig jaar in Burcht, trok onze huidige groep cadetten en scholieren naar Izegem om hun plaats in de hoogste afdeling te verdedigen.  En al van voor de start zag het er noet goed uit: met slechts 2 (jaja, twee) cadetten aan de start ,en een onbezet nummer bij de scholieren zou het heel moeilijk zijn om het behoud te verzekeren.  Er was trouwens maar 1 2dejaars atleet.  Maar tot ieders verbazing en tevredenheid zijn onze jongens er toch in geslaagd om zich te handhaven in de hoogste reeks.  Het was nipt, maar dat telt ook.
 
 
 
Even de spotlights op onze jongens.
 
CADETTEN:
 
Slechts 2 atleten dus en beiden namen ze deel aan 2 nummers (ze hadden keuze genoeg).  Nino Franssens koos voor het hoogspringen en het kogelstoten.  Van het hoog bracht Nino 9 punten mee en bij de kogel was hij goed voor 5 punten.
 
Nicky Merckx koos voor de 100m en het verspringen. Op beide nummers was Nicky goed voor 10 punten.
 
 
 
SCHOLIEREN:
 
De volledige cadettenploeg van vorig jaar, aangevuld met de oudste van de bende (Evert) stond nu paraat om alle zeilen bij te zetten om het behoud te verzekeren.
 
Polle De Roeck opende met  3 punten op eerste 400m horden van zijn leven.  Alexander Beeldens nam zowel het hoogspringen als het verspringen voor zijn rekening.  In zijn favoriete hoogspringen was Alexander goed voor 1m86 (pr) en 11 punten.  In het verspringen was hij goed voor 7 punten.  Ook voor Frederic Folens was de 110m horden een nieuwe uitdaging.  Dit keer lukte het wel en alweer werd het puntentotaal aangedikt met 6 eenheden.  Het polsstokspringen bleef onbezet.
 
Op de werpnummers dubbelde Arno Annecour.  Arno nam zowel het discuswerpen en het kogelstoten voor zijn rekening. 2x 7 punten is een mooi gemiddelde.  Het andere werpnummer, speerwerpen, is een kolfje naar de hand van Tom De Boes.  Tom haalde met zijn 3de plaats de eerste dubbele punten van de dag binnen : 10 stuks.
 
Ook de loopnummers waren allemaal bezet: op de 100m stond 2e jaars Evert Van Den Eeckhout zijn mannetje.  Zijn knappe tijd van 11.67 (helaas met teveel rugwind) was goed voor 11 punten.  Op de 200m stond er geen maat op Pieter De Rycke.  Zijn reekswind was goed voor de broodnodige 13 punten (maar ok Pieter had teveel rugwind).  Op de 400m zorgde Marcel Löcker voor 6 punten met een mooie tijd net boven de 55 sec.  Op de 800m was Tim Coenen toch nog goed voor een puntje (wat belangrijk is als je tegen de degragatie vecht) en op de 1500m hadden we Bjorn Willems aan de start.  Bjorn liep naar een mooie 4e plaats en 9 punten.
 
In de afsluitende 4x100m liepen Evert Van Den Eeckhout, Pieter De Rycke, Frederic Folens en Tom De Boes naar de overwinning in hun reeks en naar 7 punten in het totaal.
 
 
 
 
 
Finaal is dus alles nog goed geëindigd, alhoewel velen het somber inzagen.  Knappe prestaties jongens.
 
 
 
Bedankt jongens, trainers, begeleiders en supporters voor jullie inzet en aanmoedigingen.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0026 seconds
Valid HTML 4.01!