banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Indoor - Gent 18 maart 2007 Dinsdag 20 Maart 2007


Enkele Stekense jeugdatleetjes trokken de laatste indoormeeting van dit winterseizoen op gang in Gent. Nogmaals bewees Kim Blommaert haar snelle benen.  Kim evenaarde haar cr op de 60m en verbeterde nadien dat van de 150m. Voor het eerst dook er een miniem onder de grens van de 21sec.  Ook de andere meisjes presteerden op niveau.
 
 
 
In de namiddag kwamen de springers van Benny aan de start van het hoogspringen.  Bij het hoogspringen voor de jongens was het de eerste wedstrijd voor Nicky Merckx.  Nicky haalde wel de beginhoogte van 1m40 maar de volgende hoogte (1m50) was nog iets te hoog.  Nino Franssens overschreed wel 1m65.  Het hoogspringen zelf werd gewonnen door Alexander Beeldens.  Alexander had wat moeite met zijn beginhoogte, maar eens op dreef vlotte het wel tot 1m85.  De 1m90 was nog iets te hoog gegrepen.
 
Het hoogspringen bij de meisjes begon al met meer dan 1 uur vertraging, maar met 4 Volharders aan de slag had Benny veel werk.  Vere Leybaert had last van het lange wachten en strandde op 1m40, Hanne Boen faalde nipt op 1m55.  Kelly Van Waes verraste iedereen door nu al 1m55 te springen.  Voor Eveline Van Remoortere vergt het nog enige training om haar nieuwe aanloop onder de knie te krijgen.  Ze ging wel over 1m55 maar deze keer was 1m58 te hoog.  Maar de winter is mooi geweest...
 
 
 
Bij het kogelstoten zagen we nog 2 masters aan het werk: Hector Buyle bleef maar net onder zijn cr (maar blesseerde zich nadien aan de pols).  Raf Van Remoortere blijft als gelegenheidswerper zijn wedstrijdjes meepikken.
 
 
 
In de vooravond liep Koen Jongenelen nog een mooie 1000m.  Met een iets tragere aanvangsronde zit een snellere tijd er zeker in.
 
 
 
 
 
Uitslag - Foto's (met dank aan Frederik - atletiekfotos.be)

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0266 seconds
Valid HTML 4.01!