banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht - 28 januari 2007 Maandag 29 Januari 2007


Afgelopen zondag stond de voorlaatste wedstrijd van de Crosscup op het programma.  Plaats van afspraak was het Waalse Hannuit.  Enkel Abdi Nagassi was naar Wallonië getrokken om daar deel te nemen aan de korte cross.  Abdi werd in een sterk bezette wedstrijd toch nog 15de.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
De club zelf had afspraak in Bornem voor de jaarlijkse cross aldaar.  En de aanwezigheid van Volharding is zeker niet onopgemerkt gebleven.  Bekijk het overzicht van onze top-10 plaatsen maar eens:
 
Zoals al enkele weken het geval, opende Jodie Van Kemseke de reeks.  Nu met een mooie 7de plaats in de eerste reeks bij de benjamins.  Bij de oudste benjamins was Paulien Aerts nog goed voor een 9de plaats.  Ook bij de jongens was het direct 'prijs': Robin Van Wiele eindigde knap 8ste.  Bij de pupillen meisjes haalde Birgit Leybaert nog net de top-10.  Bij de jongens haalde Yorick Uvyn weer het podium.  Ditmaal eindigde Yorick knap 3de.  Ook Toon Vierbergen liep sterk en haalde een verdiende 6de plaats.  Bij de miniemen meisjes haalde Jolien Borghijs ook nu weer net niet het podium.  Ditmaal strandde Jolien op de 4de plaats.  Het moet de komende crossen toch eens lukken.  Bij de jongens moest Thomas Langhendries weer zijn meerdere erkennen in Matisse Van Damme (ZELE).  Thomas was best tevreden met zijn zilveren medaille.
 
Bij de scholieren heren weer een mooie 6de plaats voor Bjorn Willems en een 7de plaats voor Nina Lauwaert in de cross bij de JSM (Nina was 3de junior).
 
Bij de cross juniors en masters moest Chris Verbeeck enkel de duimen leggen voor de veel jongere John Kluskens (LAT).  Chris eindigde knap 2de en liet nog vele juniors achter zich. Kris Van Wiele werd in dezelfde wedstrijd mooi 10de.  Bij de aparte wedstrijd voor de masters M50+ was er geen houden aan Ion Damian.  Ion zegevierde met meer dan anderhalve minuut voorsprong.  In de spurt voor de 3de plaats moest Jozef Claessens het nipt afleggen, maar toch knap die 4de plaats voor Jozef.
 
Ook in de wedstrijd bij de seniors stond Volharding op het hoogste trapje.  Man-in-vorm Koen Wilssens ging verdiend met de bloementuil naar huis.
 
 
 
Met deze collectief sterke wedstrijd, zullen vele Volharders gemotiveerd aan de start komen van het komende PK (zaterdag 3 februari in Ninove).
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0247 seconds
Valid HTML 4.01!