banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Uitslagen crossweekend - 4-5 november 2006 Maandag 6 November 2006


Na de succesrijke opening van het crossseizoen 2006-2007 vorig weekend tijdens de crosscup relais in Gent, waren er ook dit weekend weer veel Volharding-atleten in de velden te bespeuren. Een overzichtje:
 
 
 
Onze jeugd en een aantal "oudere" atleten trokken de grens over richting Hulst.  Op het mooie parcours van de Moerschans was het voor de meesten de eerste kennismaking met de (winter?)-crossen.  Ook zagen we vele nieuwe gezichten, vooral dan bij de allerjongsten.
 
Een hele boel haalden de top-10 in de uitslag : Marijke Merckx (2e) bij de dames en Ingrid Dias (9a) bij de masters.  Bij de cadetten en scholieren jongens haalde Bjorn Willems de zege binnen voor Thijs Verbeeck.  Thomas Van Moer eindigde mooi 10e.  In de tweede reeks cadetten was Filip Van Raemdonck knap 8e.  Bij de pupillen was er een mooie 2e plaats voor Wout Vierbergen en een 6de voor Mathias Leys. Bij de jongste pupillen zegevierde Yorick Uvyn en werd Remco Van de Kemp 8e.  Bij de benjamins zagen we een knappe 2de plaats voor Thibau Van Den Bussche en een 4de viir Cedric Beck.  Ook de allerjongsten lieten zich niet onbetuigd: hier won Robin Van Wiele, Robin Bogaert werd 3de en Dries Martens 8e.
 
Bij de juniors dames liepen Cies Van Roeyen (3e), Ine Verbeeck (5e) en Ann Algoet (8e) zich in de kijker.  Veerle Van Raemdonck werd bij de scholieren 8e. Kim Blommaert stond nog net op het podium bij de miniemen, net voor Jolien Borghijs (5e).  Jolien Wagenaer werd nog net 10e. Bij de pupillen waren Laura Rombaut (6e) en Silke De Clerck (9e) succesvol.  BIj de jongste pupillen was er zilver voor Nora Gyenes, een 4de plaats voor Sidney Verhulst en een 10e voor Joke Van Raemdonck.  Bij de benjamins was Eline Van Mol 4e en Jana Van Houte 8e.  Bij de allerkleinsten waren en podiumplaatsen voor Jodie Van Kemseke (2e) en Justine De Hondt (3e). Anouck Van de Kemp werd 6e, Kaat De Hondt 8e en Giske De Pauw mooie 9e.
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
Op zondag trokken onze oudere atleten naar de 2e wedstrijd van de Crosscup.  Deze keer in Wachtebeke.  Ook deze keer werd het een mooie wedstrijd voor Abdi Nagassa.  Hij won deze keer wel niet, maar een mooie 6de plaats was zijn deel.  Els Merckx werd knap 9de bij de juniors dames.  Master Chris Verbeeck haalde weer eens het podium.  Een knappe 3de plaats tussen al de jonge masters is een zeer knappe prestatie.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0218 seconds
Valid HTML 4.01!