banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 VOLH wint Crosscup relais Dinsdag 31 Oktober 2006


Voorbije zondag stond reeds de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma: de aflossingscross te Gent. Vier ploegen van Volharding verschenen aan de start.

De eersten die het veld in moesten waren de junioren dames van Stekene. Zij dienden achtereenvolgens 1000, 1500 en 3000m te overbruggen. Helaas stelden Cies Van Roeyen, Nina Lauwaert en Els Merckx een beetje teleur met hun vijfde plaats. Ze waren er immer van overtuigd dat, als ze allen op hun normale niveau gelopen hadden, een derde plaats het resultaat was geweest.

Een tweede ploeg vonden we terug bij de seniores dames. Hierin liepen Ine Verbeeck (1250m), Lisz Verbeeck (1500m) en Marijke Merckx (3000m). Zij finishten uiteindelijk op plaats 23.

In de laatste wedstrijd van de middag, de senioren heren, liepen twee ploegen Volharding mee, waarvan er ééntje grootse ambities had. Toon Dierickx, Koen Wilssens en Abdi Nagassi ambieerden immers een plaats bij de eerste vijf. De tweede ploeg bestond uit Sven Verhaege, Wim Meul en Kouma Abedi.
Al bij de eerste stokwissel, waar Toon (1250m) de stok in een derde à vierde positie kon doorgeven aan Koen (3000m), bleek een mooi resultaat in de maak. En ook Koen stelde niet teleur: bij de tweede aflossing gaf hij de stok in een derde positie, met ongeveer 30m achterstand op de koplopers, door aan Abdi (4500m). Na enkele honderden meters had Abdi reeds aansluiting met de koplopers gevonden, om daarna in de derde en laatste ronde een onhoudbare versnelling te plaatsen en zo met een kleine voorsprong als eerste te finishen. Proficiat!
Ook de andere ploeg, met Sven (1250m), Wim (3000m) en Kouma (4500m) liep geen onaardige wedstrijd en eindigde op een mooie 30e plaats.

De volledig uitslag kan je nalezen op http://www.lottocrosscup.be/. - Foto's

 Auteur: Wim
Terug
Execution time: 0,0041 seconds
Valid HTML 4.01!