banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 PK Aflossingen - Lebbeke 20 augustus 2006 Maandag 21 Augustus 2006


Afgelopen zondag stond in het teken van de provinciale kampioenschappen aflossingen.  Volharding was present met 4 ploegen.

 
Onze seniors dames gingen resoluut voor de titel in de 4x100m.  Echter een foute aflossing strooide roet in het eten.  Gevolg: diskwalificatie en weg titel.
 
Onze Stekense juniors verging het beter in de 4x800m alle categorieën. Nina Lauwaert, Cies Van Roeyen en de zusjes Marijke en Els Merckx gingen met de titel aan de haal.  Hun tijd was tevens goed voor een nieuw clubrecord.
 
Ook de pupillen meisjes kwamen allemaal uit Stekene.  Op de 4x60m werden Silke De Clerck, Mieke Cerpentier, Jolien Borghijs en Kim Blommaert knap tweede.  Hun tijd is wel een nieuw cr, en zit maar net boven het handgestopte cr.
 
Last but not least kwamen onze mannen in actie op de 4x800m alle categorieën. Wim Meul, Cédric De Caluwaert, Sven Verhaege en Koen Jongenelen gingen resoluut voor het clubrecord.  Echter een te trage aanvangsronde (de andere clubs waren enkel uit op de titel) hypothekeerde een snelle eindtijd.  Echter onze mannen gaven alles wat ze hadden en strandden uiteindelijk op een derde plaats op slechts 2 seconden van het oude cr.  Jammer.
 
 
 
 
 
Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0213 seconds
Valid HTML 4.01!