banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Vakantiemeeting - Beveren 6 juli 2006 Vrijdag 7 Juli 2006


Onze 1e vakantiemeeting dit seizoen kende een groot aantal deelnemers. Meer dan 160 atleten passeerden langs het secretariaat om op 1 of meerdere nummers in te schrijven. Ondanks een dreigende hemel en verre donderslagen bleef het nagenoeg de hele meeting droog en konder en mooie prestaties genoteerd worden.

Ook konden er 2 nieuwe clubrecords ingeschreven worden in de analen. Carolien Van Osselaer is aan een sterk seizoen bezig met de polsstok. Donderdag overschreed Carolien voor het eerst de kaap van de 3m50. Met 3m51 zette ze een sterk pr neer. Dit belooft voor komende zondag op het BK. Ook cadet Bjorn Willems presteert op hoog niveau. Bjorn zette nu ook op de 1000m de snelste chrono ooit neer. Naast de mijl en de 1500m Steeple is dit reeds het derde clubrecord op korte tijd voor Bjorn. Vader/trainer Danny is in hogere sferen...

Ook op de ander nummers werd er sterk gepresteerd en konden we vele pr inschrijven. Zo overschreed cadet Alexander Beeldens 1m72 in het hoogspringen en in het verspringen was hij ook al sterk bezig. Verder proefden vele atleten van de zelden gelopen 300m, of waagden enkelen zich aan de 1000m. Voor onze geselecteerde atleten voor het BK, was deze wedstrijd te dicht op het BK en waagden zij zich op een rustig (werp-)nummer.

Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0035 seconds
Valid HTML 4.01!