banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 PK Hamer - Eeklo 2 juli 2006 Dinsdag 4 Juli 2006


Vorige zondag stond voor de hamerslingeraars van trainers Rudi Morjaen en Marc Gevers het Provinciaal Kampioenschap op het programma. Naast het PK hamer stonden er nog andere werpwedstrijden op het programma. Een verslag van Marc Gevers:

Volharding heeft de medaillekast ferm aangevuld op dit hete Provinciaal Kampioenschap in Eeklo. Gelukkig staat het werpterrein omgeven met grote bomen waar iedereen de schaduw opzocht. Het podium kleurde regelmatig geel.
Jonathan Foubert startte met een tweede plaats bij de seniors heren. De scholieren waren ook present maar konden niet optornen tegen specialist terzake Niels Picard (RCG). Bjorn Gevers wierp regelmatig, nestelde zich op de tweede plek en had bij zijn laatste beurt ei zo na de 45m te pakken (hamer 2m buiten). Bart De Boes kon zich van een derde plaats verzekeren. Cadet Arno Annecour had zich ook maar ingeschreven "omdat hij daar toch was" en tot ieders verwondering gooide Arno zich naar een 2e plaats in dit PK.
Daarna waren onze meisjes aan de beurt. Evelyn Quasten kaapte bij de scholieren de titel weg met een nieuw clubrecord. Haar prestatie is tevens een nieuw cr Alle Categorie├źn: nog nooit "hamerde" iemand verder met de 4kg. Trainer Rudi glunderde! Even later deed Tasja Gevers haar na bij de cadetten: titel en nieuw clubrecord.

Naast de hamerwedstrijden waren er dus ook de andere werpwedstrijden. Een kort overzichtje: Tasja's prestaties met de discus zijn nog niet regelmatig, maar gaan weer in stijgende lijn. Met 34m versloeg ze twee naaste concurrenten. Met de kogel was het afwachten of de pols het toeliet. Een 11m worp was bevredigend. Sven Ivens en Gino De Keersmaeker trachtten zich weer te verbeteren met de discus. Karin Larnoe en Arno Annecour deden het ook nog behoorlijk bij de kogel en de discus.

Uitslag - Foto's met dank aan Marc Gevers.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0279 seconds
Valid HTML 4.01!