banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Wedstrijden weekend 30 juni - 2 juli 2006 Maandag 3 Juli 2006


Een hele resem wedstrijden afgelopen weekend. Onze Volharders waren dan ook overal te lande te bespeuren.
Reeds vrijdagavond was het hoogspringteam van Benny Annecour present in Deinze. Rico Annecour beet de spits af en presteerde uitstekend. Een nieuw pr van 1m87 en nipt gemist op 1m89. De 1m90 zit er zeker nog in dit jaar. De meisjes verging het minder goed: zowel Noëmi als Eveline presteerden ondermaats en bleven steken om een voor hen lage hoogte.
Nog op dezelfde wedstrijd zagen we ook Sven Ivens en Gino De Keersmaeker aan het werk. Beiden wonnen hun wedstrijd, maar bleven onder hun pr steken.

Uitslag.

Zaterdag op de prijzenmeeting in Herentals noteerden we prestaties van Karin Larnoe (discus) en een pr van Tom De Boes bij het speerwerpen.

Uitslag.

Zondag trok polsstoktrainer Philip Heyndrickx naar de wedstrijd in Kortrijk. Voor onze miniemen meisjes was het de eerste officiële polsstokwedstrijd. Een beetje gespannen en zenuwachtig stonden ze aan de start van hun wedstrijd samen met de "groten". Sommige waren zelfs zo zenuwachtig dat ze "met stok en al" over de lat sprongen. Hilarische toestanden, maar ze lieten zich niet ontmoedigen. Hanne Boen wist zelfs de wedstrijd bij de miniemen te winnen met een mooie 1m94. Lyn Janssens en Nelle De Roeck volgden kort daarachter met 1m84. Hun beloning was een kunstwerkje van de lokale trainer/kunstenaar Paul Van Walleghem. Toch knappe prestaties bij hun eerste optreden. En ze zijn nu gelanceerd...
Ook de andere "meisjes van Philip" deden mee in deze open wedstrijd. Alhoewel er mooie sprongen te zien waren, kon niemand zijn pr scherper stellen.
In de marge van deze polsstokwedstrijden, deed Polle De Roeck enkele hondersten van zijn tijd op de 300m.

Uitslag - Foto's met dank aan Ronny Leys.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0209 seconds
Valid HTML 4.01!