banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 PK Jeugd - Aalst 24 juni 2006 Maandag 26 Juni 2006


Een grote delegatie jeugdatleetjes trok zaterdag 24 juni naar het zonnige Aalst om er hun Provinciaal Kampioenschap te betwisten. Velen hadden deze wedstrijd al weken op voorhand met stip aangeduid in hun agenda. Zelfs Fata Morgana deed hun niet thuis blijven.
In totaal wisten onze jongsten 12 medailles uit de carnavalsstad mee te nemen naar huis. Maar slechts 2 daarvan waren gouden. Enkel Nino Franssens bij bet verspringen en Jolien Borghijs bij het hoogspringen mochten met de titel en het schildje pronken. Maar voor de andere atleten was er dikwijls veel pech mee gemoeid of ook zij hadden de hoogste trede gehaald. Zo kwam Kim Blommaert 1cm tekort in het verspringen. Nu moest ze haar ex-clubmaker Aisla De Maeyer (AVLO) nipt voor laten gaan. Nog meer pech bij het hoogspringen: zowel Nino Franssens (min), Hanne Boen (min) als Arne De Sadeleer (ben) overschreden dezelfde hoogte als de winnaar maar het aantal gemiste pogingen was hier telkens in het nadeel van onze atleet. Spijtig. De prestatie van Hanne was voor velen wel een verrassing. Ze verbeterde zich met maar liefst 11cm. Har nieuwe pr staat nu op 1m53, net onder het clubrecord. Voor Arne was de verbetering nog spectaculairder. Het was voor hem de eerste maal dit seizoen dat hoogspringen op zijn programma stond. En dan al direkt 1m15. En dit is een evenaring van het clubrecod dat hij nu deelt met Frederic Folens.
Ook de andere atleetjes die (net) geen medaille haalden, deden het uitstekend. Velen konden hun pr verbeteren, en met een lange zomer in zicht, belooft dit het beste voor de toekomst.
Even een overzicht van onze medailleoogst:
GOUD:
Nino Franssens : ver - miniem
Jolien Borghijs : hoog - pupil
ZILVER:
Kim Blommaert : 60m - pupil
Thomas Langhendries : 1000m - pupil
Nino Franssens : hoog - miniem
Jari Franssens : kogel - pupil
Kim Blommaert : ver - pupil
Hanne Boen : hoog - miniem
Arne De Sadeleer : hoog - benjamin
BRONS:
Jolien Borghijs : 60m Horden - pupil
Yorick Uvyn : 1000m - benjamin
Thomas Langhendries - hockey - pupil

Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0034 seconds
Valid HTML 4.01!