banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV en PK Masters - Nieuwpoort 17 juni 2006 Maandag 19 Juni 2006


Op het Vlaams en Provinciaal Kampioenschap voor de Masters in Nieuwpoort noteerden we slechts 4 van onze Volharding-masters op het wedstrijdblad. Maar aan de zee hebben ze geweten dat we hebben meegedaan. Met in totaal 8 titels en 11 podiumplaatsen heeft deze beperkte afvaardiging een zo groot mogelijke medaillevangst verwezenlijkt.
Een overzichtje per atleet:

Jozef Claessens ging al met de helft van de titels aan de haal. In de categorie M55 realiseerde Jozef de dubbel 800m en 1500m. Hij won in beide nummers de Vlaamse titel (en natuurlijk dan ook de provinciale).
In dezelfde categorie werd Freddy Verstichele provinciaal kampioen op de 400m (en tevens 2de op het KVV) en was hij ook 3de op de 800m (die Jozef won).
Karin Larnoe was de beste in het discuswerpen (W40) en haalde dusdoende zowel de Vlaamse als de provinciale titel binnen. Een mooie worp voorbij de 40m (en net onder haar eigen cr) is goed voor het vertrouwen na een lichte kwetsuur.
Ook onze laatste master deed het voortreffelijk in het discuswerpen: voor Gino De Keersmaeker was het zelfs het eerste optreden als master. Hij won de provinciale titel en was in het totaal 2de in de M35-categorie. Gino's prestatie was ook goed voor een nieuwe cr bij de masters.

Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0214 seconds
Valid HTML 4.01!