banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Wedstrijden weekend 10-11 juni 2006 Maandag 12 Juni 2006


Naast de eigen WDK-wedstrijd en de Flanders Cup-wedstrijd in Kessel-Lo, stonden er natuurlijk nog meer wedstrijden op het programma.
Zo vonden onze deel van onze spurters zaterdag 10 juni de weg naar Lier. Echter, de spurters hadden het daar niet onder de markt met de stevige tegenwind. Wel noteerden we mooie overwinning op de 100m en de 200m voor Elke Vereecken die ondanks de tegenwind dicht bij haar pr's zat. Ook werpster Karin Larnoe was niet ver van haar cr af bij het kogelstoten. De 12m-grens komt opnieuw in zicht.

Uitslag.

Zondag stond in Deurne de openingsmeetings van Brabo op het programma. Daar was zelfs een wedstrijd snelwandelen aangekondigd. We merkten dan ook onze specialist ter zake Luc Nicque op in de uitslag. Luc werd in deze wedstrijd knap 2e met een nieuw cr er bovenop.

Uitslag.

Nog op zondag trok Koen Wilssens naar Woluwe (meeting Miel Puttemans) om er de niet-gebruikelijke 2 mijl te lopen. Koen eindigde in een knappe tijd van 9:05.62. Meteen goed voor zijn zoveelste clubrecord. Koen heeft nu alle clubrecords van 1000m tot en met 5000m.

UItslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0202 seconds
Valid HTML 4.01!