banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 WDK Jeugd - Stekene 10 juni 2006 Maandag 12 Juni 2006


De weergoden waren de mensen van Stekene weeral gunstig gezind afgelopen zaterdag bij de derde wedstrijd in het kader van het WDK. Alhoewel het voor velen te warm was, liet onze jeugd het niet aan zijn hartje komen en zette ieder atleetje zich dubbel en dik in om knappe prestaties te leveren.
Deze WDK-wedstrijd zorgde trouwens ook nog voor een andere primeur: voor de eerste keer was er bij een wedstrijd in Stekene ook electronische tijdopmeting aan de finishlijn. De chronometers konden opgeborgen worden en alle prestaties werden tot op 1/100e nauwkeurig opgemeten...tot de computer het liet afweten. Nog snel werd er geprobeerd om het technisch euvel op te lossen maar als de apparatuur niet meer mee wil werken... Dus opnieuw de chronometers boven gehaald voor de spurtnummers bij de miniemen en voor de 1000m-wedstrijden.
De beste prestaties worden dan ook opgetekend in de kampnummers. Meest opvallende atleet afgelopen zaterdag was miniem Nino Franssens. In het hoogspringen overschreed Nino tot zijn eigen verbazing 1m55. Meteen 13 cm boven zijn pr en goed voor de derde prestatie allertijden bij de miniemen jongens! Nadien won Nino ook nog de 80m en werd hij derde bij de kogel. Nog opmerkelijk was de verre sprong (4m14) van Kim Blommaert bij de pupillen en de degelijke 1m42 van Hanne Boen bij het hoogspringen.
We noteerden trouwens ook vele nieuwe gezichtjes bij onze jongste atleetjes. Hopelijk hebben ook zij de smaak te pakken van de toffe atletieksport en de gezelligheid bij de wedstrijden.

Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0241 seconds
Valid HTML 4.01!