banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Overzicht Weekendprestaties Maandag 29 Mei 2006


Nogal wat meetings afgelopen weekend voor onze atleten. De FC in Sint-Niklaas en het PK Steeple in Zele zijn in aparte nieuwsitems besproken. Zie aldaar.
Maar dus keuze genoeg: een beknopt overzicht:
Zaterdag 27 mei:
Een aantal halve-fonders trokken naar Duffel om daar de sterk bezette B-Meeting te betwisten. Scholieren C├ędric De Caluwaert (800m - 2:05) en Koen Jongenelen (3000m 9:10) bevestigden hun stijgende conditiepeil. Seniors Wim Meul en Sven Verhaege konden hun pr niet aanscherpen maar liepen toch knappe tijden.

Uitslag.

Een deel van onze werpers trok naar de werpwedstrijd in Eeklo. Ook daar noteerden we veel prestatieverbeteringen. Trainster Karin Larnoe kan zeker tevreden terugblikken op deze wedstrijd.

Uitslag.

Nog op zaterdag trokken een aantal atleten naar Izegem. Deze wedstrijd was de eerste in het kader van de Oost-West-Cup, een gedeelde organisatie van FLAC, HALE (6/8) en Volharding (26/8).
Ook hier noteerden we knappe prestaties en overwinningen van onze atleten in de werpnummers (Mieke Jongenelen - discus, Tom De Boes - speer, Gino De Keersmaeker - discus). In de loopnummers bleven we afwezig.

Uitslag.

Zondag 28 mei:
Philip Heyndrickx trok met zijn vrouwelijke polsstoksters naar Zwevegem om daar de wedstrijd te betwisten. Carolien Van Osselaer sprong een degelijke 3m30. De scholieren lieten geen geldige prestatie optekenen. Zij konden zich nadien wel uitleven in de verspringbak.
Nog op deze meeting werden Belgische recordpogingen gedaan op de 4x1500m bij de masters. In de M55-categorie zorgde slotloper Jozef Claessens mee voor een nieuw Belgisch Record (19:38.53). Proficiat Jozef!

Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0233 seconds
Valid HTML 4.01!