banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Overzicht atletiekweekend Maandag 8 Mei 2006


Naast de Congoloop en de Inter Club wedstrijden voor cadetten en scholieren (zie aparte berichten) waren er nog andere wedstrijden waar Volharding-atleten aan deel hebben genomen. Een overzicht:
Vrijdagavond trok polsstokker Wim Verelst naar Oordegem om er zijn eerste wedstrijd te betwisten. Een matige sprong over 4m60 kon Wim niet echt in vervoering brengen.
Uitslag.

Onze jeugd had dit weekend afspraak in Hamme. Bij de plaatselijke club stond de tweede WDK-wedstrijd op het programma. Maar in Hamme zijn ze niet gespaard gebleven van problemen. Na enige tijd vielen alle elektrische toestellen uit door een algemene stroompanne in de wijk aldaar. Voor de wedstrijd had dit natuurlijk ook gevolgen: geen electronische tijden meer voor de loopwedstrijden. Dus alle tijden zijn "handgestopt". Maar de jeugd liet dit blijkbaar niet aan het hart komen. Met verbetenheid werd er voor elke cm gestreden in de verschillende proeven. Voor velen was het zelfs een eerste kennismaking met de discus en de speer. Dus veel volk om dit alles eens uit te proberen. Ook onze Volhardertjes lieten zich niet onbetuigd en konden vele wedstrijden winnend afsluiten.
Uitslag.

Op zondag trok Koen Wilssens naar Anderlecht om er een sterk bezette 1500m te lopen. Deze wedstrijd was voor Koen een laatste test in het vooruitzicht van de Inter Club van 14 mei as.
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0246 seconds
Valid HTML 4.01!