banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Druk atletiekweekend Maandag 24 April 2006


Voor onze oudere atleten (vanaf cadet) stond dit weekend in het teken van de laatste voorbereidingen voor het PK van volgend weekend. Op liefst 5 verschillende meetings konden we prestaties van onze Volharders noteren. Een dag-per-dag-overzichtje:

Zaterdag 21 april:
Cadet Bjorn Willems testte de uithouding en de snelheid op de 800m tijdens een meeting bij ABES in Edegem.
Uitslag

Zaterdag 22 april:
Op een killige en weinig bezette meeting bij 't SWIN in Burcht noteerden we een nieuwe CR op de mijl bij de juniors voor Nina Lauwaert en een, in slechte omstandigheden, mooie 1m50 voor cadet Eveline Van Remoortere bij het hoogspringen. Voorts nog enkele spurters uit Stekene en het optreden van 2 nieuwe masters. Voor zowel Bert Raaymakers als Raf Van Remoortere was het eerste kennismaking met de "masterwereld" :-)
Uitslag

Een flink aantal werpers van trainer Rudi Morjaen trokken naar Eeklo voor hun eerste test van het seizoen. En die test kunnen we zeker zeer geslaagd noemen: onze werpers kwamen uit Eeklo terug met 2 nieuwe clubrecords: Mieke Jongenelen verbeterde haar eigen speerrecord en Evelyn Quasten veroverde het record bij het hamerslingeren scholieren. Deze prestaties openen perspectieven voor komend PK.
Uitslag.

Zondag 23 april:
Op de beruchte steeplemeeting van Hamme stonden ook nu weer enkele Volharders aan de start. Vooreerst waren er mooie prestaties van enkele Stekense spurters en stoden ook op de 1000m enkele halvefonders aan de startlijn. Knappe prestatie van Koen Jongenelen trouwens op die 1000m. Met een scherpe 2:43 komt ook Koen in vorm voor het aanstaande PK. Maar de hoofdbrok was toch de steeplewedstrijd. Ook nu weer stond Jozef Claessens paraat bij zijn lievelingsnummers. En Jef heeft het weeral eens gedaan: voor de 30e keer (of daar toch in de buurt) brak Jef nog maar eens een Belgisch Record! Hij stelde het BR op de 2000m Steeple bij de Masters +55 scherper en bracht het op 7:12.95. Een dikke proficiat Jef! Nog op de 2000m Steeple maar dan bij de seniors dames moest Cindy Van Daele helemaal alleen lopen. Voor een eerste kennismaking van de steeplebalken en waterbak deed Cindy het uitstekend. Natuurlijk leverde dit mooie beelden op aan de waterbak: we willen u deze niet onthouden : Foto 1, Foto 2, Foto 3.
Uitslag.

De broertjes Annecour trokken naar Willebroek om te werpen en hoog te springen. Beiden deden het zeker niet onaardig.
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0345 seconds
Valid HTML 4.01!