banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BVV Jongens - Beveren 23 april Maandag 24 April 2006


Volharding Beveren mocht zelf de schiftingen voor de Beker Van Vlaanderen jongens organiseren dit jaar. Veel volk en een mooi weertje zorgden voor een mooie atletieknamiddag.
Onze jongens waren niet echt bij de favorieten gerekend maar ze presteerden zeer sterk. Dat bleek al snel tijdens de eerste tussenstanden. Onze Volharders werden voortdurend bij de eerste 3 ploegen gerekend. Dat joeg bij onze jongens de motievatie nog meer de hoogte in. Bij winst zat een finaleplaats in Lier er zeker in. Voor de afsluitende aflossingen stonden we nog 3de na AVOS en ACW, maar een foutieve aflossing bij ACW sloeg de jongens uit Sint-Niklaas uit koers. Na de aflossingen was het dus nog even nagelbijten tot de definitieve uitslag bekend zou zijn. Uiteindelijk strandde Volharding op de 2e plaats op slechts 23 luttele puntjes van de winnaar AVOS (Vosselaar). Het geluk zit dus ergens in een klein hoekje op de atletiekpiste...
Maar niet getreurd, we konden nog steeds als "beste verliezer" meegaan naar de finale (de 6 beste uit alle schiftingen tesamen). De trainers hadden nog hoop...tot de uitslagen van de andere schiftingen binnenliepen...Volharding eindigde niet bij de 6 beste verliezers. Dit heeft tot gevolg dat we, na 6 opeenvolgende finales met afwisselend de jongens en de meisjes, dit jaar niet mogen deelnemen aan de finale van de Beker Van Vlaanderen. Heel jammer!!
Ook tijdens deze schiftingen was er een 4-kamp wedstrijd voor de allerjongsten. Ook hierin een sterk deelnemersveld van Volharding. Toon Vierbergen wist zelfs deze 4-kamp op zijn naam te zetten. Knap hoor, Toon.

Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0279 seconds
Valid HTML 4.01!