banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Het zomerseizoen is van start gegaan... Dinsdag 18 April 2006


Heel wat beweging op de Vlaamse atletiekvelden dit weekend. Ook onze Volharders ontwaken stilaan uit hun winterslaap en beginnen zo links en rechts aan meetings deel te nemen op zoek naar hun hernieuwde topvorm.

Zaterdag 15 april stond met stip genoteerd in de agenda van onze jeugdatleten: de eerste WDK-meeting in de rij van 7. Afspraak op het terrein van Atletica in Burcht. Vele nieuwe gezichten gezien en ook was het voor veel een eerste kennismaking met de "hogere" categorie. Maar al direct toonde onze jeugd hun prima conditie in de verschillende nummers. Vele nummers werden winnend afgesloten met prima prestaties. Op sommige nummers konden we zelfs het volledige podium kleuren! Dat belooft voor komend weekend, want dan staan de schiftingen voor de Beker Van Vlaanderen op het programma. De meisjes hebben zaterdag afspraak in Hamme, de jongens blijven op eigen terrein in Beveren. Zeker te vermelden is de knappe 1m42 bij het hoogspringen voor Hanne Boen en de 8.93 voor Kim Blommaert op de 60m.
Uitslag.

Nog op zaterdag gingen enkele oudere atleten de vorm testen op de open meeting van VS in Oordegem. Ook hier noteerden we knappe resultaten. Vooral de hoogspringers van Benny deden het niet onaardig. Noëmi Bordui overschreed de 1m50 (eindelijk de 4 weg) en zoon Rico Annecour wipte over 1m86. Potentiële medaillekandidaten voor het PK van eind april. Ook enkele halve-fonders en spurters van Stekene deden het niet onaardig.
Uitslag.

Zelfs in het verre Alken (Limburg) noteerden we een Volhardingprestatie: hamerslingeraar Bart De Boes ging daar zijn conditie testen.
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,026 seconds
Valid HTML 4.01!