banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Indoor meeting - 19 maart 2006 Woensdag 22 Maart 2006


Afgelopen zondag stond de laatste indoormeeting van het winterseizoen op het programma. Enkele moedige "halve fonders" zakten af naar de Topsporthal in Gent.

Cédric De Caluwaert was onze reporter en fotograaf ter plaatse:
Voor de laatste indoor van het seizoen ( tevens onze eerste en laatste) vertrokken 4 moedige atleten (Tim Coenen, Michaël Leys, Wim Meul en ikzelf) naar Gent. We zouden er de 1000 meter lopen. Omdat het tijdschema niet te veel uitliep, konden we vlug beginnen opwarmen en inlopen. Daar werd ons al snel duidelijk dat er zeer veel scholieren waren die een herkansing wilden voor het Belgisch Kampioenschap cross te Oostende. Daarom waren er 3 reeksen scholieren jongens voorzien.
Tim zou in de 1e reeks lopen, Michaël in de 2e en ik in de 3e reeks. Tim startte zeer goed maar later zou blijken dat hij iets te snel was vertrokken en hij zou stranden op 3.29. Michaël was ook zeer goed gestart en zou dit een hele reeks goed volhouden. Uiteindelijk realiseerde hij een tijd van 3.03, een nieuw persoonlijk record voor hem. Daarna moest ik lopen in de 3e reeks. Jan Van Den Broeck (LAT) deed een aanval op het Belgisch Record, dus er zou zeer snel gelopen worden (Jan strandde uiteindelijk maar op 1 sec van het BR). Dus ik besliste om mijn eigen race te lopen en me zeker niet te forceren door de "snelle mannen" te willen volgen. En dat bleek een goede beslissing te zijn. Aan de aankomst kwam ik op 2.46, een verbetering van mijn pr met 13 seconden en ik strandde maar 2 seconden op het cr (had ik dat op voorhand geweten...).
Daarna liep ook Wim nog zijn 1000m. Wim liep een goed race, maar hij liep heel de tijd helemaal alleen want hij was gewoon de beste uit zijn reeks, kwam ook uit op 2.46.
Nog op deze meeting sprong junior Rico Annecour over 1m81, meteen zijn beste dit seizoen.
Toch was iedereen tevreden van zijn afsluiter van het winterseizoen.
Enkele foto's.

Cédric.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0067 seconds
Valid HTML 4.01!