banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Jeugd- en open meeting - Gent 11 februari 2006 Maandag 13 Februari 2006


Afgelopen zaterdag stond voor onze jeugd (ben-pup-min) de eerste indoormeeting van het winterseizoen op het programma. De overgang van het crossterrein buiten naar de verwarmde(?) indoorhal in Gent werd door de meeste atleetjes goed verteerd. Getuige hiervan de 7 (jaja, zeven) nieuwe clubrecords die genoteerd werden! Dit moet een record zijn.
Zowel Kim Blommaert (60m en ver) bij de pupillen, Thomes Langhendries (60mHorden en hoog) ook al bij de pupillen als Toon Vierbergen (1000m en hoog) bij de benjamins namen elk 2 nieuwe records voor hun rekening. Het 7de record kwam op naam van sterke beer Tuur Staut bij het kogelstoten bij de benjamins.
Ook naast deze nieuwe bestprestaties werd er nog sterk gepresteerd door onze youngsters. Bijna iedereen heeft zijn eigen persoonlijke records kunnen scherper stellen, zowel in de loop- als de kampnummers. Bekijk je prestaties maar in het prestatieoverzicht.

Nog op diezelfde meeting kwamen in de namiddag ook een deel van onze juniors en seniors in actie. Enkele nieuwe atleten uit de spurtgroep van Gert Raets deden hun eerste optreden als Volharding-atleet. Ook hun eerste prestaties zijn reeds te bekijken.
Onze polsstokkers Carolien en Wim kwamen in het vooruitzicht van hun BK (19/02) nog even de conditie testen (en ze zagen dat deze in orde was).

Uitslag (via de site van RCG).

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0238 seconds
Valid HTML 4.01!