banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV Cadetten en Scholieren - Gent 19 januari 2020 Maandag 20 Januari 2020


Trainer Erwin Vereecken trok naar het Vlaams Kampioenschap voor Cadetten en Scholieren in Gent. Hij bezorgde ons volgend verslag.

 

 

 

Slechts weinig atleten wisten zich te plaatsen voor het KVV cad Sch zodat de verwachtingen voor medailles te halen ook klein waren. Sara Van Hoyweghen redde echter de eer voor Volharding. Met een overwinning in het verspringen en een tweede plaats in het kogelstoten, voldeed ze ruim aan de verwachtingen. In het verspringen benaderde ze met 5,73m haar outdoor record tot op 4 cm en het indoor cr tot op 3 cm. In het kogelstoten versterkte ze haar prestatie tot 13,24m. Met nog 2 andere resultaten van 13 meter  heeft ze haar 2e plaats dan ook dik verdiend. Technisch zat alles nog niet perfect zodat er nog werk is in de voorbereiding naar het BK van begin februari. We hopen dat ze in Louvain La Neuve een verlengstuk kan geven aan deze mooie resultaten. Alvast een dikke proficiat aan Sara.

De andere atleten konden wel persoonlijke records realiseren maar dit was niet voldoende voor podiumplaatsen.

 

Cadet Mats Reyns wierp zich met de kogel en een pr naar een knappe 5e plaats. Voor spurters Janneke Van Hassel (sch 60m - 200m) en Siebe Noppe (cad - 60m)zat er niet meer in dan de reeksen. En halve fond loopster Dorien Duhoux verbeterde zich knap op de 800m bij de cadetten.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0391 seconds
Valid HTML 4.01!