banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht - 2-3 november 2019 Woensdag 6 November 2019


Als opener van het crossseizoen trokken onze atleetjes en atleten de grens over naar het nabije Hulst (NL). Ze waren zelfs met 87 aan de inschrijvingstafel!

 

 

 

Bij de dames was de overwinning voor onze Lisz Verbeeck. Meteen een mooie start van het seizoen! Bij de dames korte cross liep Kathleen Adriaenssens naar een knappe 7e plaats. Bij de jongens cadetten noteerden we een 4e plaats voor Jef Vertenten en een 8e plaats voor Vince Marin.

 

Bij de miniemen jongens haalden 5 Volharders de top-10: Rune De Zutter (5e), Senne Van Riel (6e), Lode Paelinck (7e), Lucas Van Nespen (9e) en Milan De Vlieger (10e). Bij de meisjes werd Julie Lagaert 7e en Hanne Steenssens 8e.

 

Bij de oudtste pupillen werd Nilo De Potter mooi 4e, net voor Alexander Herpoelaert (5e). En bij de meisjes was Lore Wauters ook al 4e, voor Stien Wauters (6e). Bij de jongste pupillen was er weeral een 4e plaats voor Volharding. Dit keers was deze plaats voor Dries De Zutter, voor Anse Van Bogaert (5e) en Lucas Paelinck (10e). En ja hoor, ook bij de meisjes werden we 4e: voor Lien Vertenten was het ook van "net-niet-het-podium".

 

Bij de benjamins was het beter. Hier werd Jef Van Hemelrijck knap 2e, voor Thomas Bruneel (3e). Brecht Heye (6e) en Simon Leys (9e) liepen ook naar een top-10 notering. Bij de meisjes zagen we maar liefst 6 top-10 plaatsen! Mare Van Assel (2e) en Marith Speleman (3e) stonden op het podium. Charlotte Roelands (4e), Eline Willems (5e)n Julie Snoeck (7e), en Yinthe Segers (9e) kleurden de top-10 alvast geel-baluw. En onze allerjongste atleetjes deden alvast niet onder: ook zij waren met 6 in de top-10: Caspar Daniels werd knap 2e. Ferre De Wachter (5e), Bas Lampo (6e), Tuur Hellin (7e) Thibault Lefever (8e) en Emiel De Bolle (9e) kleurden ook hier de top-10. Maar onze jongste meisjes deden nog beter: zij eindigden met 7 in de top-10. Chloë Lardenoit (1e) en Maaike Buytaert (2e) stonden te glunderen op het podium! Hanne Vercauteren (5e), Lieze Smet (7e), Ymke Lenjou (8e), Roos Van Gijsel (9e) en Amelie Van Dam (10e) vervolledigden de Volharding-armada.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Op zondag trok Seppe Serneels naar Bonheiden. Hij werd er 10e junior in de gemengde wedstrijd juniors-masters.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

En juniore Jana Van Lent trok dan weer naar Heverlee. Ook voor Jana de eerste cross en ... al direct de hoofdprijs! Jana won de JSM-wedstrijd met overmacht!

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0182 seconds
Valid HTML 4.01!