banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 IC Cad/Sch Dames - Sint-Niklaas 14 mei 2005 Dinsdag 17 Mei 2005


Afgelopen Pinksterzaterdag was het de beurt aan onze cadetten en scholieren dames om hun Interclubwedstrijd af te handelen. Onze meisjes trokken hiervoor naar Sint-Niklaas (alvorens verder door te rijden naar het Sportkamp in Westmalle datzelfde weekend).
Ondanks de sterke prestaties (veel PR's) en de vele dubbele punten (top-3 plaats), slaagden onze meisjes er niet in om, na de degradatie van vorig jaar, opnieuw te stijgen. UIteindelijk strandden ze op een verdienstelijke 5de plaats in het eindklassement..
Zoals al vermeld werd er individueel sterk gepresteerd. We konden zelfs 3x met de volle 13 punten gaan lopen. Dit was ondermeer het geval op de 400mHorden bij de scholieren met Els Merckx (met nieuwe CR), op de 1500m scholieren met Nina Lauwaert en op de afsluitende 4x100m scholieren met Lindsey, Els, Carolien en Barbara.
11 punten waren er voor Caroline Leys op de 300mHorden bij de cadetten en voor Evelyn Quasten bij het kogelstoten. Debbie Coenen zorgde voor 2x 11 punten bij zowel het kogelstoten als het discuswerpen bij de scholieren.
Intussen haddan ook Tine Maes en Maxime Bordui voor 10 punten (en een derde plaats) gezorgd op resp. de 200m en het discuswerpen bij de cadetten. Als gevolg van een ex-aequo bij het hoogspringen bij de cadetten kreeg Caroline Leys maar 10,5 punten voor haar tweede plaats.
Ook op de andere nummers werd behoorlijk gepresteerd zodat iedereen toch tevreden naar Westmalle kon vertrekken.

Uitslag - Klassement

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0171 seconds
Valid HTML 4.01!