banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BK/KVV Meerkamp - Gent 2-3 februari 2019 Woensdag 6 Februari 2019


Onze meerkampers trokken voor hun 2-daags Belgisch en Vlaams kampioenschap naar Gent. Voorzitter Bert Van Houts was er een aandachtig toeschouwer/supporter/verslaggever.

 

 

 

Onder meer ten gevolge van blessures slechts twee meerkampers op dit BK indoor.

Tweedejaars scholier Jarne Van Houts begon meer ziek dan gezond aan deze tweedaagse. Met een PR op de 60 meter en het ver opende hij nochtans niet slecht. Na later ook nog degelijke prestaties bij de kogel en de polsstok eindigde hij de eerste dag op de achtste plaats. Ook op zondag startte Jarne met een PR op de 60m horden. En na 1m65 bij het hoogspringen stond Jarne negende. Ondanks een 1.000m boven de 3 minuten kon Jarne toch nog op de achtste plaats beslag leggen.

Onze snelle tweedejaars junior Cobe Plasschaert stond na de 60m, het ver en een PR bij de kogel op een derde plaats in de algemene tussenstand na 3 onderdelen. Echter een tegenvallende 1m55 bij het hoogspringen deed hem een aantal plaatsen verliezen in het klassement. Op de tweede dag presteerde Cobe al heel vroeg een 9.02 op de 60m horden en 3m40 bij het polsstokspringen. Ondanks een sterke 1.000 m in 3’48” kwam Cobe spijtig genoeg tien punten te kort om op derde plaats te eindigen op het Vlaams kampioenschap.

 

Dank aan train(st)ers Nelle, Caroline en Rudi voor de begeleiding. 

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0025 seconds
Valid HTML 4.01!