banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren HOMEVAST 5 miles
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht - 20 januari 2019 Maandag 21 Januari 2019


Onze crossers trokken massaal naar Bornem.

 

Bij de dames zagen we een eerste top-10 pas bij de cross bij de volwassenen. Maar het was meteen raak! Jana Van Lent was weer de sterkste junior van het pak (en 2e overall). Ook Yara Cornu deed het niet onaardig met een 5e plaats bij de juniors. Lore Smeets werd 10e bij de seniors.

 

Bij de heren lieten de top-10 plaatsen niet zo lang op zicht wachten. Al bij de eerste wedstrijd (benjamins 2011) liep Jef Van Hemelryck naar een mooie 8e plaats. Bij de benjamins van 2010 sloot Anse Van Bogaert nog net de top-10 af. Senne Van Riel haalde weeral een 4e plaats bij de pupillen 2008. Op de korte cross zagen we een sterke Toon Dierckx (had hij ons beloofd) die uiteindelijk beslag legde op een knappe 2e plaats. En bij de junior/master cross was de overwinning voor Wim Meul, en dat was lang geleden dat Wim met de bloemen huiswaarts keerde! Ali Van Hoebroeck werd hier 9e.

 

 

 

Uitslag Dames - Heren

 

 

 

Andere trokken dan weer naar Maldegem. Daar was er een knappe 3e plaats voor Karolien Smet bij de dames en een 8e plaats voor Sven Verhaege bij de masters.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0167 seconds
Valid HTML 4.01!