banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 WDK Jeugd - Zwijndrecht 1 april 2017 Dinsdag 4 April 2017


Onze jeugdatleetjes trokken voor hun eerste WDK-opdracht naar Zwijndrecht. Via Veerle Van Campenhout mochten we volgend verslag ontvangen.

 

Met 44 waren ze, de enthousiaste VOLH-atleten die zaterdag deelnamen aan de eerste WDK-meeting van het seizoen. Na enkele hevige regenbuien in de voormiddag verscheen net na de middag de zon zodat het een aangename, sportieve namiddag werd. De elektronische tijdopname liet het soms afweten maar dat kon de sportieve pret niet bederven.
Onze benjamins meisjes waren in heel goede doen. Voor Fleur, Stien, Hanne, Jade, Eline, Mia en Ella stonden er 60m, 600m, kogelstoten en hoogspringen op het programma. We noteerden vele persoonlijke records. Fleur, Hanne en Ella mochten zelfs het podium beklimmen!
Een grote groep benjamins jongens, met Emile, Siebe, Bas, Jaro, Nilo, Thomas, Drè, Mattis, Senne, Arne en Emiel, kwam in actie op de zelfde disciplines als de benjamins meisjes. Arne kaapte 3 overwinningen weg. Ook Senne en Emiel kregen een medaille om de hals. Ook onze andere VOLH-benjamins leverden heel mooie prestaties!
Hanne, Jakobien, Evi, Julie, Jenke, Zita, Vegas en Alexe konden deelnemen aan verspringen, hockeybalwerpen, 60m en 1000m. Deze sportieve jongedames beleefden een leuke namiddag en braken ondertussen vele persoonlijke besttijden! Proficiat!
Tuur, Jarne, Vince, Siebe, Lukas, Roel, Wout en Milan streden voor mooie prestaties en slaagden hier met glans in! Siebe mocht het zilver om de hals voor zijn prestatie in de verspringbak.
Slechts 3 miniemen meisjes kwamen opdagen op deze eerste wedstrijd van het seizoen. Joke, Sofie en Louise mochten tevreden terugblikken op een geslaagde namiddag.
Onze miniemen jongens waren met 7 vertegenwoordigd, dit met Joram, Alessandro, Jochen, London, Ernest, Tijs en Wout. Wout won zijn reeks van de 300m, werd 2e in de verspringbak en aan de hoogspringstand.

Proficiat aan alle deelnemers!!!
Onze volgende meeting is de wedstrijd in Sint-Niklaas op Paasmaandag. 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0202 seconds
Valid HTML 4.01!