banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV AC - Oordegem 21 mei 2016 Maandag 23 Mei 2016


Onze geselecteerde atleten trokken richting Oordegem voor hun Vlaams Kampioenschap alle categorieën. Er werd 1 titel in de clubhistriek bijgeschreven. Een overzicht.

 

De gouden medaille en titel ging naar Nina Lauwaert op de 5000m die ze won in een nieuw pr. Verder waren er een knappe 4m60 met de polsstok voor Mathias Leys. Hij evenaarde hiermee het cr bij de seniors. Dat gaat er dus nog aan. Met zijn mooie sprong legde hij beslag op een knappe 4e plaats. 4m80 is voorlopig nog iets te hoog en te pijnlijk, kwestie van niet te veel verstand te verliezen... Alexander Beeldens werd 5e in het hoogspringen. En werper Joannes Van Steen verbeterde zich deze maal met de kogel (7e) maar was met de discus minder succesvol (11e).

 

Op de loopnummers kon Elke Vereecken zich niet plaatsen voor de finales van de 100m en de 200m. Arnout Matthys won wel zijn reeks van de 200m (met de snelste tijd) maar startte niet in de finale (die hij makkelijk had kunnen winnen), jammer dus. Tommy Kinders liep een degelijk 5000m en Linske Peeters verbeterde zich op de 400m horden, helaas geen plaatsje voor haar in de finale.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,026 seconds
Valid HTML 4.01!