banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Gino op de Paralympics in Athene Vrijdag 17 September 2004


Vanaf vandaag beginnen in Athene de Paralympics (de Olympische Spelen voor de anders-validen zeg maar). Ook voor de mensen van Volharding is dit een spannende tijd want "onze" Gino De Keersmaeker is in Athene aanwezig. En met de nodige ambitie!
Dat Gino niet zomaar naar Athene mag is algemeen geweten. Hij moest enkele keren voldoen aan de strenge selectiecriteria van het Olympisch Comité, maar dit zorgde voor Gino geen probleem. Hij start dan ook met de nodige medaillekansen in het kogelstoten en discuswerpen.
Gino ziet een medaille in beide nummers wel zitten (wie niet?), maar de concurrentie is groot. Gino zal zeer geconcentreerd moeten werpen en sterk voor de dag moeten komen om zijn ambitie waar te maken. Maar we supporteren allemaal voor hem.
Gino begint zondag 19 september met het kogelstoten en op woensdag 22 september staat het discuswerpen op het programma.
Je kan Gino ook op het Internet volgen. Op 2 sites worden de Paralympics van kortbij gevolgd. De Belgische Site kan je hier vinden. De officiële site van Athene kan je hier bereiken.

Heel Volharding staat achter jou Gino. Ga ervoor!

Maandag 20 september 2004
Intussen heeft Gino de finale in het kogelstoten gehaald, maar hij strandde uiteindelijk op een verdienstelijke 6de plaats met een worp van 11m93. De gouden medaille werd behaald door een Zuid-Afrikaan met een nieuw wereldrecord. Dus de concurrentie was zeker niet te min!

Nu terug de batterijen opladen voor komende woensdag bij het discuswerpen. Hierin gaf Gino zichzelf meer kans dan bij het kogelstoten. Nog even afwachten dus...

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0036 seconds
Valid HTML 4.01!