banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BVV CadSch Meisjes - Aartselaar 7 mei 2016 Dinsdag 10 Mei 2016


Onze cadetten en scholieren meisjes trokken naar Aartselaar voor hun Beker van Vlaanderen. Ze deden het uitstekend met een mooie 6e plaats in de eindafrekening. De cadetten werden 3e en de scholieren 8e.

 

Een verslagje op basis van de uitslag.

 

Cadet Amélie Laureys beet de spits af met 5 punten op de 300m horden. Lize Fabré was goed voor 9 punten bij het hoogspringen bij de scholieren en ook cadet Lotte Stuer haalde evenveel punten bij de verspringbak. Scholiere Jodie Van Kemseke wierp haar discus naar 7 punten. Cadet Anke Naudts heeft de topvorm te pakken. Ze was de beste met de kogel, goed voor een dikke 13 punten!

 

Nieuwkomer Amber De Smit mocht meteen beginnen op de 400m horden. Geen cadeau, maar Amber bracht toch 4 punten binnen. Ook bij de cadetten mocht Frieke Denys debuteren. Ze deed de 100m, goed voor 1 puntje. Bij de scholieren op die afstand was Tine Beelen goed voor 6 punten. Scholier Femke Cerpentier wierp haar speer naar 3 punten.

 

Op de 800m brachten cadete Lisa De Decker en scholier Leonie Lahey respectievekijk 10 en 11 punten. Dat dikte mooi aan. En ook cadet Marie De Bock was goed voor 8 punten in het hoogspringen. Amber De Smit mocht nog een 2e maal opdraven, nu bij het verspringen. Goed voor 2 puntjes. En Jodie Van Kemske stootte de kogel opnieuw naar 7 punten. Op de 1500m liep Jana Van Lent naar 11 punten bij de cadetten en Maaike Vermeiren naar 3 punten bij de scholieren. En intussen wierp Evy Vindevogel de cadettenspeer naar 5 punten. Vrouw -in-vorm Anke Naudts spurtte naar 10 punten op de 200m en Tine Beelen dubbelde ook. Zij bracht nog 7 punten binnen op die afstand. Op de baanronde was cadet Yara Cornu goed voor 5 punten en Femke Cerpentier bracht 7 punten binnen. Cadet Jana Van Puyvelde liet iedereen ver achter zich bij het discuswerpen. Zij won dan ook op overtuigende wijze de 13 punten.

 

De aflossingsploeg 4x100m scholieren met Tine Beelen, Amber De Smit, Lize Fabré en Jodie Van Kemseke liepen naar 2 punten en de cadettenploeg met Amélie Laureys, Charlotte Van Buynder, Lotte Stuer en Anke Naudts sloten af met 5 punten.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0226 seconds
Valid HTML 4.01!