banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 WK Cross Scholieren - Boedapest (H) 23 april 2016 Maandag 25 April 2016


Onze Bornemse scholieren Lisa De Decker en Jana Van Lent waren geselecteerd voor het Wereldkampioenschap cross voor scholieren in Boedapest (H).

 

Trainer Geert Van Lent was natuurlijk ook ter plaatse en bezorgde ons een kort verslagje:

 

Ik ben vannacht teruggekomen vanuit Boedapest. Lisa en Jana verblijven er nog tot en met dinsdag. Na het WK gisteren staan er immers nog heel wat andere zaken op het programma. Het was voor hen, net als voor de talrijke Belgische supporters tot hiertoe al een immense ervaring die ze meenemen voor het leven denk ik. Blijkbaar te zien naar de zeer vele reacties die we tot hiertoe mochten ontvangen werd het evenement ook hier bij ons live gevolgd en naar ik vernam waren de beelden prachtig. Naast de vaste camera’s werd er oa ook een drone ingezet.

 

Op sportief gebied verliep de wedstrijd voor onze meisjes zoals verwacht. Ze eindigden als jongsters rond de 50ste - 55ste plaats schat ik.

 

Andere weetjes :

-          Jana mocht wegens haar verjaardag tijdens de openingsceremonie onze driekleur dragen. Dit zorgde voor de nodige stress.

-          Onze meisjes werden voor de camera geïnterviewd, al liep dit niet van een leien dakje. Hun Engels moet dringend worden bijgeschaafd  vrees ik. Misschien een werkje tijdens onze trainingen : ) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0218 seconds
Valid HTML 4.01!