banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht + BK Cross Masters - 6 maart 2016 Maandag 7 Maart 2016


In Dour stond de voorlaatste wedstrijd van de CrossCup op het programma. Op het zware en modderige parcours beheerste Jana Van Lent de wedstrijd bij de cadetten. Zij won op overtuigende wijze. Als ze deze vorm nog een weekje kan aanhouden...

 

 

 

Bij de masters stond deze wedstrijd in het teken van het Belgisch kampioenschap. Onze enige master in het pak, M65'er Jozef Claessens, deed wederom van zich spreken en schrijven. Hierbij en quote van op de VAL-site: "Bij de M65 zag het er geruime tijd naar uit dat favoriet Erik Leyseele/BEHO een flinke kluif zou hebben aan nieuwkomer Jozef Claessens/VOLH, maar jammer genoeg oordeelde dame Fortuna daar anders over: bij de Oost-Vlaming bleven beide zolen van zijn schoeisel in de modder steken, en weg was de kans op titelgewin. Naar het einde toe werd hij zelfs nog het zilver door de neus geboord door Luc Despontin/RCB." Heel dikke pech dus voor Jozef, die zijn bronzen medaille bij zijn uitgebreide collectie kan hangen.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Enkelen trokken als laatste voorbereiding op het BK naar de Volkscross in Opwijk. Op de korte cross legde Wout Vierbergen knap beslag op de 5e plaats. Master Sven Verhaege werd mooi 9e (en 1e master).

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0228 seconds
Valid HTML 4.01!