banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BK Cad/Sch in Tessenderlo Maandag 6 September 2004


De afgelopen Belgische Kampioenschappen voor cadetten en scholieren in Tessenderlo waren zeer succesvol voor Volharding. Liefst 4x mochten onze atleten op het podium plaatsnemen.
GOUD was voor scholieren Wim Verelst in het polsstokspringen en Arnout Matthys. Arnout lukte, net zoals vorig jaar, de dubbel op de 100m en de 200m. Op beide afstanden zat hij tijdens de finale maar net boven zijn eigen Belgisch Record.
ZILVER was er voor cadet Bjorn Gevers bij het discuswerpen. Ook tijdens zijn tweede proef presteerde Bjorn sterk, maar zelfs een nieuw clubrecord in het speerwerpen was niet goed genoeg voor het podium. Bjorn moest zich tevreden stellen met een vierde plaats.
Nog een opmerkelijke prestatie kwam op naam van Dennis Van Hove. Tijdens zijn reeks van de 800m kon hij zich met een scherpe tijd (net boven de 2min) plaatsen voor de finale. Dat werd een tactische wedstrijd waarin Dennis net niet kon meedingen naar de medailles.
Ook onze andere atleten zetten hun beste beentje voor maar konden verder geen medailles mee naar Beveren brengen. Spijtig voor onze 2 potentiƫle medaillekandidaten Debbie Coenen en Jens Van Remoortere, strooide een spijtige blessure roet in het eten. Avast een spoedig herstel.

Uitslag

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0307 seconds
Valid HTML 4.01!