banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht - 27 december 2015 Maandag 28 December 2015


Onze crossers trokken gezamenlijk naar de Kerstveldloop in Ertvelde - Rieme. We waren daar bij de 5 grootste clubs! Waarvoor dank aan onze ateleten en trainers!

 

Bij de jeugd liep Rune De Zutter (benjamin 2008) naar een heel knappe 4e plaats. Arne Van Bogaert sloot af op een mooie 9e stek. Bij de pupillen jongens wist Niels Van De Cloodt nog net de top-10 te halen.

 

Bij onze oudere atleten wist Thibau Van Den Bussche een 9e plaats te halen bij de juniors. En Nina Lauwaert eindigde in sterk gezelschap op een knappe 8e plaats.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Onze Bornemse dames trokken naar de cross in Tessenderlo. Trainer Geert Van Lent bezorgde ons volgende impressie.

 

Vandaag kozen we voor Jana en Maaike voor de cross in Tessenderlo. Achteraf gezien een echte aanrader op crossgebied. Ze zullen ons daar komende jaren allicht nog mogen verwachten. Jana Van Lent won haar sterk bezette wedstrijd bij de cadetten. Scholiere Maaike Vermeiren vloog er voor haar doen uitzonderlijk onmiddellijk stevig in en met resultaat. Maaike behaalde een zeer sterke 7de plaats. Haar prestaties blijven echt in stijgende lijn gaan. Lissa Van Lent traint nog amper door de moeilijke combinatie met haar studies. Toch besloot ze om nog eens deel te nemen en haar blok te onderbreken. Lissa vloog er als een gek in en bleef gedurende 1/3 van de wedstrijd mee in de kopgroep draaien. Toen Sigrid Van Den Bempt en Karen Van Proeyen er nog een extra snok aan gaven werd dit voor Lissa fataal. Lissa kende zoals verwacht een terugval. Ze nam haar tijd om tijdens de wedstrijd nog op haar debuterende mama te supporteren. Tot haar grote verbazing werd ze uiteindelijk nog derde junior. Haar mama werd in haar debuut nog knap 16de  (als NA).

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0205 seconds
Valid HTML 4.01!