banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 WDK-meeting in Beveren Donderdag 2 September 2004


Op de afsluitende WDK-meeting van dit seizoen mochten we bijna 200 atleetjes verwelkomen. Hierdoor was deze meeting één van de meest bezette meetings van dit criterium voor de jeugd.
Vele atleetjes hadden nog 1 meeting nodig om in aanmerking te komen voor hun felbegeerd T-shirt en vermits dit hun laatste kans was, zetten ze zeker hun beste beentje voor. Ook was het voor velen de uitgelezen gelegenheid om hun persoonlijke bestprestaties voor dit WDK te verbeteren en te proberen nog enkele plaatsjes in het eindklassement te stijgen. Dit eindklassement zal later op onze site beschikbaar zijn, alsook de datum van de uitreiking van de WDK-trofeeën in Burcht.

Van onze eigen Volharding-jeugd waren er opmerkelijke prestaties van Tasja Gevers. Zij verbrak het clubrecord bij het kogelstoten miniemen meisjes. Dat record staat nu al op meer dan 12m ! Ook Wim Robyns vestigde een beste jaarprestatie op de 80m: 10.59, dat is snel... Ook de andere atleten (te veel om allemaal op te noemen) lieten vele bestprestaties en reeksoverwinningen noteren. Voor onze jongens miniemen en pupillen was het zeker nog eens een goede waardemeter in het vooruitzicht van de finale van de Beker Van Vlaanderen op 18 september. Informeer tijdig bij Danny zodat hij de definitieve deelnemerslijsten kan opmaken en zodat alle nummers "bezet" zijn!

Uitslag

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0224 seconds
Valid HTML 4.01!