banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV AC - Beveren 16 mei 2015 Dinsdag 19 Mei 2015


De inrichting van het Vlaams Kampioenschap in Beveren zou de apotheose worden van een druk vierluik van organisaties op korte tijd in Beveren. Alles was al dagen- en wekenlang besproken en in orde gebracht, enkel de weergoden hadden niet toegezegd. Jammer, heel jammer. Mede door de frisse temperaturen, regen en wind werden en geen grootse prestaties genoteerd en durfden atleten niet vol door te gaan uit angst voor kwetsuren.

 

Ook onze eigen Volharders hadden last van het grillige weer en konden slechts 1x het podium bestijgen.  De eer was weggelegd voor onze Elke Vereecken die zilver wegkaapte op de 100m. Polsstokster Nelle De Roeck eindigde nog het dichts bij het podium met haar 4e plaats (wel pr). Spurter Evert Van Den Eeckhout kon geen finaleplaats afdwingen op de 100m. Pieter De Rycke kon dat wel op de 100m en op de 200m. Hij liet echter verstek gaan voor beide finales. Bij de dames wist Elke haar reekswinst dus letterlijk te verzilveren. Nora Gyenes viel uit de boot voor de finale.

 

Tommy Kinders liep een mooie 5000m, maar hij speelde nooit mee voor de overwinning. En polsstokspringer Mathias Leys had ook te veel last van het gure weer. Hij werd slechts 7e. Ook Joannes Van Steen kon zich niet opwerpen tot de laatste 8. Lissa Van Lent liep wel een snelle 1500m maar ook zij kwam te kort als het om de medailles ging.

 

Hoogspringer Alexander Beeldens had meer last van de natte aanloop dan de hoogte. Hij werd al uitgeschakeld als het om de knikkers ging. Hij bleef ontgoocheld achter met een 5e plaats. Astrid Smet liep een mooie 800m maar ook zij kwam te kort. En Linske Peeters kwam helemaal niet in haar ritme op de 400m horden. Als laatste kwam Bjorn Gevers aan de beurt bij het discuswerpen. Maar ook hij kwam niet in de medailles terecht.

 

 

 

Om af te ronden willen we nog graag het HELE VOLHARDING-TEAM dat instond voor deze knappe organisatie bedanken voor hun inzet en toewijding. Bedankt iedereen.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,003 seconds
Valid HTML 4.01!