banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BVV AC Heren - Aartselaar 10 mei 2015 Zondag 10 Mei 2015


Onze heren trokken naar Aartselaar om daar hun plaatsje bij de beste Vlaamse team te verdedigen in Ere-afdeling VAL. En ook onze heren volbrachten hun missie met een mooie 8e plaats.

 

Gelegenheidsloper Polle De Roeck mocht de wedstrijd openen op de 400m horden. Polle bracht het er weer heelhuids van af en was goed voor 2 puntjes. Op de 400m vlak noteerden we al een eerste overwinning. Arnout Matthys kwam zij  aan zij over de aankomst met Vincent Vrijsen (AVT). Beiden kregen dezelfde tijd en moesten de 13 en 11 punten delen. Elk 12 dus. Op de 100m nam Evert Van Den Eeckhout de honneurs waar. Evert bracht 6 punten binnen. Toon Vierbergen liep een sterke 800m maar kwam in het spurtgeweld net die fractie te kort om enkele plaatsjes te kunnen winnen. 2 puntjes voor Toon. Hetzelfde aantal punten was er voor Sven Verhaege op de 1500m. Ongezien op de 3000m en de 5000m: daar dubbelde Tommy Kinders beide afstanden (zonder rustpauze!). Tommy was toch goed voor respectievelijk 7 en 5 punten. Knap staaltje van clubliefde! Bedankt Tommy. Op de 200m liep Pieter De Rycke naar nog een dubbele punten: de 10 stuks kwamen zoetjes binnen. In de afsluitende 3000m steeple verdedigde Arne De Sadeleer onze kleuren. Arne deed het niet onaardig en bracht 4 punten en natte voeten binnen. De 110m horden bleven onbezet.

 

De kampnummers dan. Junior Mathias Leys nam het polsstokspringen voor zijn rekening. En hoe! Hij klaarde voor het eerst 4m60 en won daarmee de wedstrijd. Een nieuw pr en de 13 punten! En bij het hoogspringen wipte Alexander Beeldens weer over 2m, goed voor 11 punten. Speerwerper van dienst was "ouwe getrouwe" Hector Buyle. Nu er geen hamer meer is voor ons, nam Hector de speer ter hand. Maar tegen de specialisten kan hij niet op. Slechts 1 puntje maar toch een gemeende "dank je". Joannes Van Steen stond zijn mannetje tussen het kogelgeweld en bracht 8 punten binnen. Bij het verspringen kwam Mathias weer in actie, ttz hij bleef steeds in actie want tussen het polsstokspringen door sprong hij nog eens naar 4 punten in het zand. Op beide disciplines samen overbrugde hij bijna 11 meter! Of mag je deze afstanden niet optellen :-) ?? Discuswerper Lorenz Engels zit in een sterke periode. Ook deze keer presteerde hij sterk met een knappe 10 punten. Het hinkstapspringen bleef onbezet.

 

In de afsluitende aflossingen zette het team van de 4x100m de kroon op het werk van deze namiddag. Tom Martin, Pieter, Evert en Arnout zorgden voor de snelste tijd en de 13 punten maar knepen ook een volle seconde van het clubrecord! Met 42.09 staat er een sterke tijd op het bord! Op de 4x400m was het dan iets minder. Tom, Toon, Jérémie Hannes en Robin Van Wiele deden hun uiterste best maar kwamen niet verder dan het laatste puntje.

 

 

 

Alvast nogmaals onze welgemeende dank aan de atleten, trainers, jury en supporters voor deze mooie atletieknamiddag.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0041 seconds
Valid HTML 4.01!